recomand

sunt ok. asa cum sunt.

in_tonightAm vrut in mai multe randuri sa scriu cateva cuvinte despre ce inseamna sa fii introvertit si mai ales sa sublinez faptul ca a fi introvertit nu este un defect.

Conform DEX: INTROVERTÍT, adj. (Despre oameni) Care este concentrat sau obsedat de propriile trăiri interioare. Nu, nu sunt obsedati, sunt constienti.

Conform parintilor, profesorilor si in special a celor cu care interactionezi cand esti mic, esti impins sa crezi ca ai o problema si ca trebuie sa o rezolvi. Nu, nu e nimic in neregula cu tine, nu trebuie sa te schimbi complet, ci trebuie sa inveti cum sa traiesti cu asta. Sa te cunosti bine si sa stii care este fericirea ta si cum sa ajungi la ea. Sa nu lasi sa apara nori negri deasupra ta doar pentru ca unii nu sunt in stare sa te inteleaga. E problema lor, nu a ta.

Am gasit astazi un articol care lamureste o parte din aceste treburi, de aceea va recomand sa il parcurgeti, indiferent daca va aflati in tabara introvertitilor sau extrovertitilor: Il gasiti pe NuAiSaCrezi.

Tagged

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.