vorbe prin imagini

apa, oglindă de joacă

PicMonkey Collage reflexii de augustapa este viaţă.

pentru că îmbracă Pământul. pentru ca este 70% din mine, 70% din tine. pentru că setea nu se stinge cu foc sau cu iarnă.

pentru că ştie să se aşeze întins, perfect. pentru că va privi norii in faţă, apoi îi va copia în detaliu. pentru că îi va da pasării însetate o surată alaturi de care să îşi bea apa. pentu că ne va sătura pofta de poveşti cu două luni albastre. pentru că o clădire se îndreaptă spre cer, iar copia ei se așterne la vale.

 

articol sub tema „Reflexii în oglindă”, o idee marca SoriN.

Tagged

12 thoughts on “apa, oglindă de joacă

  1. Ce îmi place mie, este naturaleţea lui. Evident, fără răbdarea şi talentul fotografului, această poză nu ar fi existat.

 1. natura si perfectiune! 70% apa contine atât planeta pe care locuim, cat si corpul uman! Frumos mesajul pe care l-at transmis prin aceasta postare, minunat colajul cu fotografii!

  1. mă bucur că dincolo de un colaj a rămas mesajul. mă mai gândeam la ceva: mai mult decât să susţină viaţa, apa se ocupă şi de latura artistică a vieţii…

 2. Cinci imagini foarte frumoase. 🙂
  Adevarat, apa inseamna viață 🙂 E firesc sa fim înconjurați de ea si fascinati de ea in orice forma s-ar gasi pe fața Pământului.
  Happy weekend, Iustina!

  1. Foarte interesant! Bănuiesc că există mai multe secrete ale apei decât memoria, cât si multe alte materii cu memorie. Sunt foarte curioasă… O să caut filmul.

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.