20 thoughts on “sub același cer

    1. Din lumi diferite, cu obiceiuri diferite şi fiecare cu bucuriile sau necazurile sale, greu de explicat celorlalţi. Şi totuşi, toţi aici… Happy WW!

  1. contraste uimitoare… frumusete, gratie, suavitate si de partea cealalta lupta pentru existenta, tristete, dependenta de natura… Suntem toti copiii în mâna destinului!
    Happy WW!

  2. prima scena e coplesitoare… pe langa „mustrarea” fata de tema celorlate imagini, eu cred ca o armata de recuziteri si make-up-isti de la Hoilywood muncesc o zi pentru a crea asa o frumusete tragica… si parca de pe alta lume…

    1. Nu cred că scena cu cele doua perechi de ochi în lacrimi e aranjată de make-up artiști, ci mai curând suprinsă de un reporter. Chiar o să caut mai multe detalii. Link-ul de pe pinterest nu duce la sursa originala a fotografiei, asa ca nu știu cu adevărat dacă are un comentariu real sau nu (Africa A Mursi woman and child in village of Galap. Omo Valley, Ethiopia).

  3. Of, Iustina, mă mișcă starea unora și mă intrigă, dacă zic bine, starea celorlalți…. Deși doar în aceste comparații… Altfel, mi se pare ceva obișnuit… Dar nu e așa!:(
    Mulțumesc că mi-ai reamintit! Happy WW!

    1. Asta e realitatea… crudă sau nu, depinde de perspectivă. Nu aş vrea să întristez pe nimeni azi… cel mai important este să reţinem că bucuria şi fericirea stau în primul rând în lucruri mărunte. Totul este să apreciem ceea ce avem. Happy WW!

  4. Foarte reusita ideea pe care ai transmis-o prin aceste poze, mi-a dat fiori pe sira spinarii și mi-a redeschis ochii, spre ceea ce stiam… o realitatea bruta, fericita sau nefericita.
    Happy WW!

    1. Este realitatea noastră. Poată că au găsit, totuși, și motive să zâmbească, așa cum au găsit și restul… Sper. În rest, să învățăm că trebuie să prețuim fiecare clipă. Happy WW!

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.