jurnal

reguli, exceptii, indrazneala si alte citate

600999_593172957368448_126099671_nDeruland azi prin ce s-a mai pus pe facebook, imi pica ochii pe o poza. Un citat deloc optimist: ”Extinsion is the rule. Survival is the exception”. De Carl Sagan.

Bun inceput pentru prima zi de Paste, imi zic. Si totusi, e doar un inceput pentru a gasi mai mult. Caut si alte citate din Carl Sagan, si gasesc cateva care imi atrag atentia (aici). Apoi deschis o noua pagina ca sa caut pe google. Alta supriza frumoasa :

KS

Si imi aduc aminte cum mult timp am avut un post-it cu un citat de Soren Kierkegaard pe oglinda de la baie, pentru ca imi doream sa fie primul lucru pe care il vad dimineata si ultimul seara. Ce era… nu imi aduc aminte imediat. Asa ca ma apuc din nou de cautat si l-am gasit 🙂  ! “To dare is to lose one’s footing momentarily. Not to dare is to lose oneself.” Ei bine, da… Era un lucru pe care voiam sa mi-l amintesc cat de des, pe care si acum mi l-as dori sa faca parte din natura mea.

Nu pot incheia aceste ganduri decat cu ceva spus tot de Kierkegaard: “What if everything in the world were a misunderstanding, what if laughter were really tears?” Chiar asa. Ce-ar fi daca?

Tagged , ,

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.