Trăiește-ți emoțiile!

Trăiește-ți emoțiile! Adu-ți aminte.

Emoțiile sunt rezervate mai mult decât clipei prezentului. Pot fi dedicate unei amintiri. Iar atunci fie dor rău, ca răni neînchise, fie sunt amintiri frumoase, bune de pus pe replay.

Am avut primul gând … să dedic ziua de azi plânsului, eliberării prin plâns. În fond, e sâmbătă, majoritatea avem mai puține obligații „publice” în această zi.
Apoi am vrut să o dedic bucuriei, șirului de bucurii mărunte care ne dau energie. Asta după ce am ieșit afară, am pășit desculță în iarbă, în soare și vânt rece. Un amestec extraordinar.

Dar… seria asta cu emoții este de doar zece. Și atunci am hotărât să aduc ceva mai puternic. Între plâns și bucurie, un slalom cu extaz :).

Adu-ți aminte cele mai puternice bătălii pe care le-ai dus!

La modul figurat, da.
Bătăliile acelea care au schimbat ceva în tine. S-au întâmplat și ai învățat din ele, cel mai probabil fără să fi cerut asta. Poate pe unele le-ai provocat intenționat.

Adu-ți aminte și vezi ce altceva ai mai putea învăța din ele. Extrage esența și folosește-o. Se lasă cu râs sau cu plâns? Cu eliberare sau durere sau eliberare de durere? Se lasă cu ce ai nevoie, ca să mergi mai departe mai bine.

Există însă o condiție: să o faci cu toată sinceritatea. Să privești în tine, adânc, să admiți, să înțelegi și să găsești puterea de a-ți exprima recunoștința pentru ceea ce ți-a adus în plus, chiar de plusul este un minus aparent.

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.