Comments

 1. Mă întreb: mai există oameni care nu au un antivirus instalat și activ pe sistemul de operare? Niciodată nu ești perfect sigur atunci când navighezi pe internet.

 2. Aici aduci foarte bine vorba si despre responsabilitate. Pentru cei care nu o au este ncesara si o educatie. Insa cei mai multi nu o accepta si fiecare invata numai din propriile experiente neplacute. Cum poti face altfel decat sa te feresti singur?

  1. Te poţi feri atâta timp cât ţine de tine. Dar dacă, de exemplu, contul unui prieten este hack-uit, şi tu vorbeşti cu bună încredere cu un străin, ce mai poţi face? De aceea este benefic, cred eu, ca fiecare dintre noi să se asigure că în cercul apropiaţilor oamenii ştiu ce au de făcut. Nu mă gândesc că ar fi cu bună ştiinţă iresponsabili, dar pot fi naivi.
   Şi… da, din proprie experiență înveţi cel mai bine, o ştiu. A fost cu mult timp în urmă, dar amintirea mailurilor pierdute o mai am. De aceea nu vreau să ştie şi alţii cum este.

   1. Iustina, stiu bine ce spui. Eu cam am fost printre primii, dintre cei cunoscuti zic, care am descoperit programele antivirus si le-am instalat la inceputuri si pe calculatoarele altora. Si Internetul de atunci nu era ca cel de acum cat nici numarul utilizatorilor 🙂
    Fiecare ar trebui sa aiba minime cunostinte despre existenta spyware,malware,virus,worms,adware-uri si alte astfel de minuni cat si despre faptul ca odata iesit in Internet esti, ca sa spun asa… ca un miel de Pasti. 🙂

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.