3 thoughts on “Gând. Dimineața.

 1. Am încercat, și nu doar imaginativ, atunci când serviciul m-a solicitat în două etape distincte de-a lungul celor 24 de ore ale „zilei”.
  Să știi ca, a doua dimineață nu mai este la fel de interesantă ca prima. Are ceva fad și neconcordant, în lumina de afară, aflată în descreștere sau poate nici măcar atât. Iar păsările și limpezimea aerului de afară sunt și ele altfel, parcă într-o ursuzenie, față de diminețile răsăritului de soare.

  Dar, dacă mi-aș lăsa doar imaginația să se joace, atunci ar fi extraordinar să pot avea mai multe dimineți senine, cu parfumul specific și cu trilurile voioase ale zburătoarelor! 🙂

  Să ai o dimineață senină și blândă!

  1. Am citit și recitit. Și m-am pus în ipostaza unei a doua dimineți… mai realiste decât cea din reveria mea. Și da, mi-e destul de greu să mă despart de lumina soarelui ca element marcant al începutului. Dar nu voi înceta să visez :).
   Multumesc frumos pentru gândurile împărtășite. Ajută la conturarea mai corectă a visului meu 🙂

   1. Cred că abia acum, diminețile visului tău vor fi mai frumoase, poate și mai aromate, cu acel parfum fin al naturii, chiar înainte ca soarele să aducă prima sa geană la orizont.
    Și eu îți mulțumesc, pentru că mi-ai dat sugestia unui vis frumos!

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.