Comments

 1. Nu sunt de accord că EȘTI o sumă din tot ceea ce știi. EȘTI cu mult mai mul decât poți cuprinde cu mintea…Ceea ce EȘTI cu adevărat o poți afla doar cu mintea/inimă, acel organ spiritual capabil să VADĂ și să AUDĂ cu adevărat…să primească REVELAȚIA.

  1. În primul rând, îți mulțumesc pentru ceea ce mi-ai spus și pentru că ai încercat să îmi atragi atenția asupra acestui aspect.

   În al doilea rând, nu lua niciodată ad literam ceea ce spun. În cazul de față, vroiam să spun că eu mă compun, mă regăsesc alăturând mai multe elemente, nu sunt doar o parte.

   În al treilea rând, ia mereu ad literam ceea ce spun. Pentru că ziceam că adun (ca sumă) și ceea ce știu, și ceea ce îmi place. Și poate și multele altele, dar ideea de care mă țineam eu nu era legată de o limitare, ci dimpotrivă. Nu sunt doar un ceea ce știu, sec. Cum nu sunt nici doar vise, mai mult sau mai puțin împlinite.

   Revelația? Da. Dar oricare ar fi menirea, cu siguranță că are legătură cu ceea ce suntem, facem, devenim, învățăm, ajutăm și transformăm cât suntem aici, pe Pământ. Și – zic eu – asta e valabil în orice abordare, orice religie, orice filosofie.

   Weekend frumos să ai!

   1. Ce ți-am spus nu era o judecată…propriu zis, era o părere pur si simplu…Că poate fi intoarsă pe toate fețele…că ceea ce spui tu are mai multe înțelesuri pe care tu, este normal, le stii mai bine…cu siguranță că este așa.
    Ți tie …numai de bine.

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.