rânduri de gânduri

Gând. Numere.

Nu suntem numere, suntem procente. Procente mici și arii de interes scăzute. Pentru niște indivizi cu influență în zilele noastre, da.

Dar pe mine nu mă interesează ce sunt eu în mintea unui necunoscut, ci cine sunt eu cu adevărat. Asta contează.

La fel pentru fiecare. Iar primul rând scris mai sus nu va mai fi valabil, dacă facem ceva pentru asta. Începând cu atitudinea noastră, cu fiecare gest și, mai ales, cu fiecare gând formulat. În fiecare moment, fără să conștientizăm mereu acest lucru, facem câte o alegere pentru ceea ce stă în fața noastră, în zilele ce vor veni (mai curând sau mai târziu).

Zâmbiți, e o bună de împărțit zâmbete 🙂 !

Tagged

6 thoughts on “Gând. Numere.

  1. Știu… zâmbetele amare sunt cu umbre pe față, dar parcă tot mai bine decât frunți încruntate.
   James Bond cel nou? Eu încă nu l-am văzut, în schimb am fost astăzi la Crăiasa Zăpezii. Iubirea a învins răul, cu determinare și cu o îmbrățișare sinceră. În filmul de desene animate, astăzi. Poate mâine, poate cândva… poate și noi vom putea.

   1. Da,James Bond nou, dar acum ca mi-ai zis te invidiez pentru ca ai vazut Craiasa Zapezii…. sămbata viitoare e deja ocupata. Dacă am vedea toti filme de desene animate cu siguranța am fi mai buni…muuuuult mai buni!!!

    1. Multe din filmele de lung metraj de desene animate îmi par făcute pentru adulți, de fapt. Dar cu o poveste înşurubată și pentru copii, ca să le capteze atenția cât se uită cei mari la film.

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.