jurnal

altceva. în echilibru între ce a fost și ce este.

Am început să mă uit la filme pentru oameni normali. Sau la filme normale, pentru oameni. Adică altceva decât SF. Nu de mult și nu în cantități mari, dar cum eu eram genul SF-only, e o schimbare mare. Sincer vorbind, am început acest articol pe la sfârșitul verii, când tocmai văzusem Toto și surorirle lui, apoi Stalingrad. A urmat Adio dar mai stau putin, iar în seara asta am văzut, în sfârșit, Gone girl. Așa că am zis că e cazul să ies în lume și să strig asta în gura mare. Nu sunt filme simple, nu sunt de umplutură; acesta e și motivul pentru care m-au prins. Nu doar că mi-au plăcut, dar le și recomand cu căldură. Iar eu cred că pot susține faptul că m-am schimbat. Mă uit la altfel de filme, ascult și altceva în afară de rock supărat, în fața cuvântului fericire nu mai pun particula ne și mi-am zis, în sfârșit, că dacă eu cred în puterea gândului, e cazul și să învăț să o folosesc. Îmi place timpul schimbărilor, aduce un aer proaspăt. Am chemat eu vreo schimbare? Cu voce tare, nu prea. Dar cred că am făcut-o din toți rărunchii, cu gândul. Poate că nici nu l-am auzit, de atâta zgomot de fond. Atunci reacția mea e de mirare și reticență, la început. Partea bună e că mereu reușesc să mă surprind în mod plăcut. Așa că aștept cu interes ziua de mâine, cât și cea de după, dar mai ales mă bucur de cea de acum.
Zile frumoase și surprize plăcute să avem!

3 thoughts on “altceva. în echilibru între ce a fost și ce este.

 1. Optimista postare, Iustina! Mi-a placut! Pe mine scrie „drama”, dar ma mai las „corupt” si de alte genuri in functie de starea de spirit.

  Din cand in cand mai postez despre cate un film, care ma face sa imi notez cate o replica sau sa fac vreo remarca, iar uneori despre muzica din film, pe Three Years After:
  https://threeyearsafter.wordpress.com/

  A propos de „rock suparat”, tocmai am terminat de vizionat pe HBO GO filmul Northmen – A Viking Saga. O piesa mi-a atras atentia si am asteptat zona de final in care in general se prezinta coloana sonora si am constatat ca este vorba de piesa Warriors of the North a celor de la Amon Amarth:
  https://www.youtube.com/watch?v=YDeKCWE2PXA

  Despre muzica postez din cand in cand pe In Awe of Rock:
  http://inaweofrock.blogspot.ro/

  Keep on watching (good movies)!
  Keep on rocking!
  Si zile frumoase sa avem! 🙂

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.