rânduri de gânduri

drumuri şi răscruci

Ne prinde bine să ne aflăm, din timp în timp, la câte o răscruce de drumuri. Să încetinim şi să privim puţin în jur. Să vedem semnele care ne trag de mânecă. Să dăm întâietate lucrurilor importante.

Să te bucuri de ceea ce ai. Cum ar fi… o poveste cu un semn de circulație într-o parcare goală.

image

5 thoughts on “drumuri şi răscruci

  1. As adauga ca nu-i bai daca uneori iti vine sa te intorci asupra alegerii facute in trecut. In fond, ai devenit alt om intre timp.
   Un weekend minunat sa ai!

 1. Uneori e foarte dificil sa alegi mai ales cand toate variantele par a fi la fel de importante. De cele mai multe ori eu aman luarea deciziilor. Si mai mereu s-a dovedit ca am procedat bine.

  1. Să poti amâna unele lucruri e, uneori, un lux.
   Oricum, nu intentionam sa spun ceva mult prea profund in acest post, dar mi-a plăcut semnul de cedează în mijlocul parcării goale si nu il puteam tine doar pentru mine. Ca se leaga de agitatia ultimelor săptămâni, e cu totul altceva si e o coincidenta/tragere de mânecă interesanta.

   1. „Dacă un lucru nu se rezolvă de la sine în 30 de zile nu merită să te mai ocupi de el”. Eu aplicam metoda asta chiar si inainte sa o descopar undeva, exprimata atata de bine de catre altcineva. Am si scris despre chestia asta candva, intr-un text aproape fantezist dar foarte real, de fapt. 🙂
    Aici: Duzina de cuvinte – To-Do List (azi lista cu „A”)
    In general, doar avem impresia ca unele lucruri nu suporta amanare. Majoritatea da. 😉

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!