animaţia de miercuri

animaţia zilei de mijloc

Miercurea e o zi plină de promisiuni. Anunţă sfârşitul, cu optimismul începutului. O poveste care m-a impresionat mereu. Și pe care nu am putut să o explic simplu când am fost întrebată de ce?

Pe loc repaus. Pentru vizionare plăcută.

 

 

4 thoughts on “animaţia zilei de mijloc

  1. Of, de fiecare dată îmi dădeau lacrimile când le spuneam băieților mei povestea asta…
    Iar odată, pe când cred că țineau sfat ce poveste să-mi ceară să le spun seara înainte de culcare – că m-am burzuluit la ei să pice de acord asupra uneia, dar numai Povestea celor 3 purceluși să n-o mai aleagă – l-am auzit pe cel mic zicând Nu, nu asta cu chibriturile, că iar plânge, mititica!
    E frumoaså povestea asta, dar tare tristå…

    1. Eu nu am povestit Fetita cu chibriturile, nu as putea… Dar mai puneam din când în când filmulețul. M-am potolit… nu din cauza întrebărilor cu „ea de ce stă în stradă?”, „de ce nu-i cuminte şi se joacă cu chibrituri?”, ci după ziua în care fata mea mi-a zis senină, optimistă, „vezi, s-a terminat cu bine”. Am zis oups şi stop joc.

    2. Eu nu am povestit Fetita cu chibriturile, nu as putea… Dar mai puneam din când în când filmulețul. M-am potolit… nu din cauza întrebărilor cu „ea de ce stă în stradă?”, „de ce nu-i cuminte şi se joacă cu chibrituri?”, ci după ziua în care fata mea mi-a zis senină, optimistă, „vezi, s-a terminat cu bine”. Am zis oups şi stop joc.

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!