îmi pasă

cui aducem soarele azi?

Articolul acesta nu a apărut pentru că este Săptămâna Mare, ca să fie legat de vreo frază de genul „pentru că acum suntem mai buni etc”.

Cazul descris mai jos este unul real, pe care îl pot confirma întrucât este vorba despre finuța uneia dintre colegele mele de birou. Diana este o fetiță care, ca orice suflețel de copil, a intrat în viaţă cu inocență şi cu speranţa unui drum frumos. Viaţa nu ne dă însă drepturi egale… Fiecare are de dus câte o bătălie şi de cele mai multe ori cele mai grele bătălii rămân necunoscute altora. De aceea, eu consider că nu e loc de tăcere, atunci când e loc de speranţă.

detalii 1 & detalii 2

Nu voi trece aici numărul de cont bancar, deși îl am, din motive evidente de securitate (pentru că există prea mulți șmecheri cu idei pot care profita dintr-un astfel de subiect). Vă recomand să contactați părinții, le cele două telefoane din detalii.

Ce înseamnă o faptă bună în acest caz? Nu neapărat bani. Dar mai mult decât un gând bun. De exemplu, o simplă distribuire a acestui caz poate fi de ajutor, dacă ajunge să fie văzută de persoane care pot contribui financiar.

Închei aici și vă doresc o săptămână liniștită, plină de vești bune și înțelegere.

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.