Comments

 1. Avem nevoie de căldură pentru fiecare zi ce ne este dată sub soare. Avem nevoie de frig pentru fiecare iarnă prin care trecem, ca să știm că este doar o iarnă trecătoare, nu cea definitivă.
  Și mai avem nevoie de noi, pentru fiecare clipă ce trăim pe acest pământ! Iar acest „noi” este chiar atât de larg și nenominal cum se dezvăluie aici, în acest simplu comentariu.
  Cel mai adesea, căldura și frigul nu le măsurăm în acele grade, ci în simțiri ale sufletelor noastre.

  1. Pentru suflet… da, avem nevoie de caldura, avem nevoie si de frig.
   Dar trupurile… le pot primi doar intre anumite limite foarte stranse. Atat din exterior cat si din interior. Suntem facuti sa supravietuim doar in conditii prietenoase (incluzand la prietenoase frigul din Siberia sau caldura din Egipt).
   Multumesc pentru caldura din mesaj :)!

 2. Caldura sufleteasca… Avem nevoie de ea, asa este. Insa uneori o primim de unde parca nu dorim si nu ne simtim bine… si o daruim unde nu e nevoie. Sa fie vorba despre risipa oare? Ma tot intreb si eu de mult timp…

  1. Dacă m-aș mai juca puțin cu cuvintele, aș spune: căldură sufletească pentru a reduce sau crește căldura trupească. Pentru că avem trupuri fragile, care nu rezistă unor variații prea mari. Și atunci avem nevoie de cineva, sau cineva are nevoie de noi.

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.