Comments

  1. Este trist ca toate acele vorbe sunt actuale… Ele imi ramasesera in cap, dar incercand sa ma asigur ca am scris citatele corect, am parcurs foarte multe alte citate… si e incredibil cat a ramas omul de om si imperfect. Vorba aia cu „pe vremea mea, nu se intampla asa ceva…” nu sta tocmai in picioare. Sunt lucruri care s-au modificat, dar in mare parte problemele sunt aceleasi.

 1. Adevarat, din pacate.
  Postasem si eu pe FB acel text al lui Eminescu chiar pe 15 ianuarie.
  Iar pe blog am scris despre tot ceva legat de situatia respectiva. http://dragosteoarba.blogspot.ro/2014/01/mizeria-de-sub-pres.html
  Nici n-am avut timp sa raspund oamenilor la comentarii si-mi pare rau. Problema e ca mesajul n-a fost exact inteles de catre toti cititorii si comentatorii si nu prea stiu de ce. De fapt cred ca stiu. Din cam acelasi motiv pentru care un text, cat de bun si relevant ar fi, e citit de multe ori in diagonala.
  Nu-mi sta in fire, eu daca am mers undeva sa citesc o fac serios si tot foarte serios comentez, chiar daca se intampla sa ajung mai rar din cauza timpului.

  1. Îmi aduc aminte articolul, îl citisem în drum spre grădiniță (prinsesem loc în tramvai 🙂 ) și chiar vroiam să comentez ceva… apoi am renunțat. Până la urmă, eu pot vorbi doar din ceea ce am văzut în jur, voi ajunge să fiu prinsă în sistem abia în peste unu-doi ani, și abia atunci voi putea vorbi în cunoștință de cauză.
   Poate asta e o parte din problema comentariilor, chiar dacă nu sunt citite pe diagonală. Le trecem prin filtrul personal, le dăm propria interpretare. Dacă mai avem și vreo experiență neplăcută de curând (care are legătură cu articolul), subiectivismul intră în funcțiune.

   1. Accept subiectivismul, e foarte normal sa existe. Dar sa mi se arunce in carca faptul ca de fapt prin articol cica am dat in cadrele didactice…asta chiar n-am inteles. De acee ziceam ca nu a prea fost priceput de toata lumea.

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.