rânduri de gânduri

de la lume adunate…

De la lume adunate, înapoi la lume date. De pe FB, că-i la îndemână.

1. Asta-i complicată şi m-a pus pe gânduri. Nu-l mai ascult pe Craioveanu de când a plecat de la guerilla, dar ştie să găsească chestii faine de pus pe gânduri.
wpid-IMG_192229829222532.jpeg
Chiar aşa, ce să alegi? Care e perechea ideală? Să-l cauţi pe cel sau cea care are acelaşi probleme ca şi tine, sau îţi cauţi doctorul sau pacientul? Orice ai alege, dacă faci greşeala să te confesezi cuiva, rişti să afli că totul ţi se trage din copilărie şi cine ştie ce probleme ai nerezolvate. Ca să vezi, şi tu credeai că fermonii şi vinul au fost de vină.

2. E clar.
image
Din citatele lui Otrava.
Direct şi la obiect. Acum… depinde şi cine s-a prins.

3. no comment.
image
Ba cu comment. Îmi place ideea că dorul nu s-ar putea traduce.
Au spus frumos. Multe lucruri frumoase se nasc din dor. Dar nu pot uita că dorul doare. Rău, rău… Dorul de cei plecaţi dintre noi nu se stinge cu câteva vorbe frumoase. Nici măcar nu avem certitudinea că îi vom reîntâlni. E doar teorie. Dorul care se naşte frate geamăn cu speranţa, acela e dulce. Mi-e dor. Şi nu trece, pentru că nici nu s-a întâmplat încă. Mmmh, sunt pusă pe şotii şi rebus de timp.

3 thoughts on “de la lume adunate…

  1. 🙂 belgianu’ talentat, simpatic si mucalit Philippe Geluck e extrem de popular, de apreciat si de controversat aici în Franta…
    * * *
    salutari toulousene însorite, sanatate si-o saptamâna formidabila! 🙂 Mélanie

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.