rânduri de gânduri

baterii reîncărcate

Nu-mi place să aud expresia “îmi încarc bateriile în week-end/concediu“. Este ca şi cum ai admite că bateriile astea, proaspăt reîncărcate, se vor consuma cât de curând. Este ca şi cum ai aştepta acel moment, hotărât să îl primeşti cu braţele deschise. Eu una prefer să mă gândesc că în momentele de repaus iau o gură de aer, de libertate, că am un pic de timp doar pentru mine. Poate nu e mult, poate nu e exact cât am vrut, dar am învăţat să îl preţuiesc şi să îmi consider bateriile încărcate mereu.

Şi uite-aşa, cu gândul la vacanţa care e încă prea departe, visez puţin la locuri calde, la mări întinse, la dealuri verzi şi munţi înalţi… iar zilele de week-end au un mare avantaj: pot visa la orice oră vreau, nu mă trezesc zâmbind către munţi in mijlocul vreunei şedinţe 🙂

vis de dimineaţă: pe terasa cu flori îmi beau cafeaua. marea foşneste uşor. după obloanele trase, restul familiei doarme. sunt doar eu, marea şi cerul.

vacantaimaginata

vis de prânz: după o excursie de câteva ore, avem picioarele obosite şi cautam un loc de popas. munţii s-au aşezat liniştiţi şi privesc cerul reflectat in apă.

satpelac

vis de seară: ştiu ca jocul de culori urmează să înceapă, pe măsură ce soarele o ia la vale. îmi indind o patură de unde pot sesiza orice schimbare. sunt în primul rând la spectacolul de culori.

http://www.picship.com/pic-8932.html


Postarea aceasta participă la  jocul HAPPY WEEKEND! – Ediţia 28. Pentru că fiecare are alte bucurii de week-end, acesta e un joc minunat, pentru că învăţam să împarţim şi să dăm… acelaşi lucru, în alta forma. Week-end frumos, tuturor!

Tagged

3 thoughts on “baterii reîncărcate

 1. Aş îndrazni o părere: imaginaţia este o variantă a hedonismului, “boală” de care sîntem atinşi toti, mai mult sau mai puţin 🙂
  De acord, total neindicat a se exersa în timpul serviciului , putînd avea urmări grave , mai ales în prezenţa unor şefi uşor iritaţi 🙂 , dar avînd în final circumstanţe atenuante în virtutea faptului că sîntem femei 🙂 Testat! 🙂
  Îţi doresc un weekend minunat, aşa cum îţi sînt şi visurile! 🙂

 2. In primul rand, Bun venit la Happy Weekend! 🙂 Mă bucur că ti-a făcut plăcere să postezi azi acest frumos articol.
  Imi place ca ai sesizat perfect ce inseamnă această întâlnire de weekend. Este exact ca un schimb de experiente, un prilej perfect de a ne amuza impreună, de a medita la farmecul vieții…de a împărtăși unele mici descoperiri care ne-au dăruit clipe frumoase.
  Frumoasă reveria ta de weekend. Imi plac foarte mult imaginile alese.
  Cat despre expresia care a dat titlul postarii…o urasc asa cum urasc toate expresiile-clișeu.
  Happy weekend in continuare!

  1. Mulțumesc gazdă de bun venit! 🙂 Mă bucur dacă a fost un articol care să poarte și pe altcineva într-o scurtă visare de week-end. Și cum mai sunt doar câteva ore care ne despart de luni, îți urez de pe acum o săptămână cat mai plăcută și liniștită!

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.