joacă și scrieri

zero șapte patru patru

Interims Audimax by Deubzer König + Rimmel Architects / contemporist.comEști un număr, nu-mi zi că nu știai. Ești un număr dintr-un lung șir din lista mea nesfârșită. Nu-mi zi că ai crezut vreodată că ești mai mult decât atât…

Ești numărul unu, șapte, treisprezece, nouăsprezece, douăzeci și patru, cinci sute șapte zeci și unu, ești zero șapte patru patru.

Ei, și ce dacă ți-am zis vreodată că ești my one and only, doar știi că oamenii se schimba… vezi, ți-ai schimbat locul, tu te-ai schimbat.

Ai fost al treilea iubit, ne-am dat cinci mii șaizeci și șase de săruturi, și nu te puteam păstra my number one în inimă, că doar știi, și la doctor mergi pentru o second opinion, și eu trebuia să aflu dacă sunt ok… Acum, că știu răspunsul, văd mai clar. Ești un număr oarecare dintr-o mare de numere. Te recunosc și te știu. Te-am clasificat de prea multe ori, ca să nu iți știu fiecare unghi. Ții minte, când ne-am cunoscut? Te-ai prezentat, am stat de vorbă, am numărat stele și povesti, deși afară era soare. Iar înainte de a pleca, ai scos o carte de vizita. În colț scria: zero nouă patru și așa mai departe… Erai tu.

Tagged

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.