rânduri de gânduri

chef de vacanta…

Tulum-MexicoSi daca ti s-ar face brusc, dar foarte brusc, chef de-o vacanta? Ce faci? Ca e clar ca e pe lista ta oricum, undeva, vara asta, dar deodata a aparut o nevoie acuta de a pleca. Acum, fara nicio intarziere, acolo departe unde visezi tu. O faci? Te arunci intr-o vacanta ad-hoc? Fara prea multe haine, fara bani pusi deoparte, fara bagaje bine facute si cu exact cine vrei tu? Te arunci in valuri maine seara sau o sa fii in varful muntelui? Sau poate esti sub Turnul Eiffel sau cine mai stie pe unde ai tu vreun loc secret? Pe unde oare te vor purta pasii?

Mmmhh… de ce am eu senzatia ca, cel mai probabil, vei sta cuminte? Vei astepta mersul lucrurilor, asa cum le-ai planificat deja, vei astepta ca totul sa se intample incet, incet. Si va veni ziua de la care o sa incepi sa numeri AMR… 10, 9, 8, 7…. zile pana cand lumea e a ta. Nu-i nimic, si asa e foarte bine, ca ai la ce sa visezi pana atunci, o sa faci planuri, iar la intoarcere o sa ai o multime de lucruri de povestit, de trecut in jurnal sau de tinut strans la inima.

Planuri peste planuri, limite, obligatii… cate si mai cate nu ne tin din galop… alergam de atatea ori pe loc spre visul cel mare. Avem din cand in cand o strafulgerare si visul alearga de nebun, troiape prin fiecare locsor din creier, starneste fiecare conexiune, ca mai apoi sa incatuseze adrenalina…

Si undeva, acolo, incepe sa se intrevada… vacanta!

Tagged ,

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.