Comments

 1. Foarte interesant articolul și în același timp adevărat. Depinde de fiecare persoană. Poți da check-in acolo unde ești, însă trebuie să fii sigur că nu ai date divulgate cum ar fi strada unde stai, detalii esențiale pentru hoți. Nu în ultimul rând, multe s-ar putea întâmpla, lucruri pozitive adică, dacă părinții ar fi mai implicați în ceea ce face copilul lor minor. Știu copii care dețin conturi de Facebook cu vârste ireale, ei având în realitate 11, 12, 13 ani, așa că își setează o dată de naștere care să fie acceptată de termenii și condițiile de înregistrare pe acel site de socializare sau pe orice site care necesită cont și o vârstă anume.

  Faza cu localizarea mesajelor e interesantă pe o parte și inutilă pe altă parte. Pe de o parte, e super utilă dacă ai un copil chiulangiu și ai dubii cu privire la activitatea lui școlară, așa că tragi un ochi pe profilul lui de Facebook și poți vedea unde se află el la ora cutare….Interesant, așa-i? E și asta o armă pentru părinți. Pe de altă parte, localizarea e inutilă pentru că, dacă stau acasă și folosesc aplicația Facebook Messenger care are doar chat disponibil, are locație activată…Adică, ce e util în a-mi vedea locația? Încă mă întreb asta dar tind să cred că nu ajută la nimic.

  Am luat măsuri privind securitatea contului meu pentru că aveam ceva specimene în lista de prieteni care comentau să se afle în treabă așa că orice etichetare privind contul meu va trece prin lista de acceptare/respingere de a afișa în cronologia mea.
  Mai nou, ești extra super cool dacă ai 2000 si ceva de prieteni însă tu cunoști doar 50. Prietenii o să rămână uimiți că ești extrem de popular deși nu te cunoaște nimeni. Am scris un comentariu cât un articol aici. :))

  Și eu îți urez zile senine și frumoase cu cât mai multă fericire și zâmbet! 🙂

  1. Localizarea ca instrument de control pentru parinti? Da, ai dreptate, poate fi utilizata si asa, dar sa nu cumva sa se transforme intr-un bumerang 🙂 intr-un „pacaleste-ma cu stil”. Oricum, cine stie ce se mai inventeaza in cativa ani…

Loc pentru dialog - nu ezita să-ți spui părerea!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.